Výzvy - Karanténa

Veškeré akce ligy jsou sice utlumeny, ale výzvy běží dál!

Tato výzva je určena pro všechny z kmene, ale i jejich sourozence, rodiče, kamarády a kohokoliv dalšího. Všichni se tentokrát počítají. Tak neváhejte a vyzvěte i ostatní, aby se zabavili a nám přitom pomohly vyhrát Mahykanovu palici.

Průběžné informace o plnění včetně případných fotek posílejte na adresu nacelnictvo@kmenbobru.cz

Zadání výzvy

Zdravím, tady Iktomy, slyšel jsem, že jste zavření doma a už se určitě nudíte. Myslím si, že by bylo super si trochu zablbnout. Už mám pro vás vytvořenou výzvu, kterou vám dám hned, jak budete moci vyjít ven, ale zatím jsem si pro vás všechny připravil něco jiného. Tady mám seznam úkolů, které můžeš splnit a potom o nich informovat svého náčelníka. Neboj se při plnění jednotlivých úkolů vyfotit a fotky svému náčelníkovi poslat nebo se i pochlubit kamarádům. Kdyby tě nějaký úkol bavil, tak jsem ti k úkolům připsal podobné činy, které si můžeš splnit.

Občas se objeví 3 dny dopředu speciálně časově omezený úkol, který bude zveřejněn na webu (www.woodcraft.cz), facebooku (ligalesnimoudrosti) a instagramu (liga_lesni_moudrosti) ligy. Tak se tam občas mrkněte, ať něco nepropásnete!

Plné zadání výzvy: www.woodcraft.cz/index.php?right=mainpage&right2=zprava&id=1350

Autoři fotografií: Členové plnící úkoly a jejich pomocníci

Zlobrovo žonglování

Král na trůně

Blešino ranní cvičení